Dag van het feminisme

Jaarverslag Furia 2020

Datum: 25 juni 2021 Categorie: Dag van het feminisme
Geschreven door 

Het jaarverslag van Furia jaar 2020 kan u onderaan downloaden. 

Bijzonder jaar

Op 18 maart 2020 werden activiteiten in groep verhinderd door de pandemie. Dit heeft invloed gehad op de ledenwerking van Furia als feministische denktank, op de voorbereidingen van de Vrouwendag, op de samenwerkingen doorheen het jaar, op deelname aan panelgesprekken, debatten, ... . Furia vertrekt immers steeds vanuit ervaringen en geleefde werkelijkheid van een diversiteit aan mensen. In het onderstaande document met een schets van het verloop van de voorbereidingen van de Vrouwendag, de Vrouwendag zelf, de acties, de aanwezigheden in acties, panels en debatten én de schets van de interne werking, wordt telkens geduid wat de invloed van Covid-19 en bijbehorende restricties op onze werking inhield.

Lees 2222 keer Laatst aangepast op 01 december 2022 om 17u42

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Na het invullen van dit formulier ontvangt u van ons nieuwsupdates en informatie over onze activiteiten zonder verdere verplichtingen. U kan zich steeds uitschrijven via een link onderaan elke e-mail die u van ons ontvangt.

FURIA OP FACEBOOK

Wil je ons helpen?

Interesse om ons team te versterken op de Vrouwendag of wil je een handje helpen? Laat het ons zeker weten door te mailen naar info@furiavzw.be!

               Vlaanderen verbeelding werkt vol zwart