Word lid

Doe mee

Kan je je vinden in onze missie en visie? Je kan bij Furia op verschillende manieren je steentje bijdragen.

Actief Lid

Als actief lid kom je – liefst met wat regelmaat – naar de maandelijkse vergaderingen van Furia. Daar bespreken we de feministische actualiteit, bereiden we de Vrouwendagen en andere activiteiten voor, bekijken we persreacties en standpunten. Kortom, het hele reilen en zeilen van de organisatie komt aan bod. Heb je daar zin in, dan kan je meeschrijven aan teksten, standpunten mee helpen vormen, de Facebook-, Instagram-, Twitterpagina en website helpen stofferen en de aparte Vrouwendagvergaderingen bijwonen.Figuur 23

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met je op om meer informatie te geven en je uit te nodigen om een vergadering bij te wonen.
Let wel: je bent lid van Furia als persoon, je vertegenwoordigt er geen organisatie of andere structuur.

Furia vergadert normaal gezien op de eerste donderdag van de maand (18.00u-21.30u), meestal in Brussel en soms in Gent of Antwerpen. Sinds de coronacrisis verlopen de bijeenkomsten af en toe online. Dit ook steeds de eerste donderdag van de maand, maar van 20.00u-21.30u via Zoom. 

Steunend lid

Ontbreekt je (voorlopig) de tijd om vergaderingen bij te wonen, dan kan je steunend lid worden. We houden de drempel bewust laag en daarom kun je kiezen voor een bedrag van 10, 25 of 50 euro.

Gift

Ook een eenmalige gift is een zeer welkom duwtje in de rug bij het organiseren van onze activiteiten voor een feministische, solidaire en meer gelijke samenleving.

Je kan je bijdrage als steunend lid of je gift storten op rekeningnummer BE85 0011 3642 3506, telkens met vermelding van ‘steunend lid’ of ‘gift’. Stuur ons een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je gegevens indien je op de hoogte wilt gehouden worden als steunend lid.

Illustratie door Ysatis Rivart in opdracht van Grafik.

FURIA OP SOCIALE MEDIA

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Na het invullen van dit formulier ontvangt u van ons nieuwsupdates en informatie over onze activiteiten zonder verdere verplichtingen. U kan zich steeds uitschrijven via een link onderaan elke e-mail die u van ons ontvangt.

FURIA OP FACEBOOK

               Vlaanderen verbeelding werkt vol zwart