Standpunten

Emailcampagne Meer Dan Genoeg - doe mee!

Datum: 06 mei 2024
 Tekening door Teresa Sdralevich Tekening door Teresa Sdralevich

Emailcampagne Meer Dan Genoeg – doe mee!

Meer Dan Genoeg lanceert haar emailcampagne, waarmee je als burger de kandidaten voor de verkiezingen van 9 juni kan aanspreken. Met een email spoor je hen aan om, als ze verkozen zouden worden, aan de fundamentele veranderingen te werken die nodig zullen zijn om een waardig leven te garanderen voor iedereen, binnen de grenzen van de planeet.

Je kunt nu bijdragen aan de campagne! Meedoen duurt minder dan 5 minuten. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de impact.

Op www.morethanenough.be kunnen bezoekers het Meer Dan Genoeg manifest lezen, en het per email opsturen naar de kieslijsten, via de applicatie op de website. Met een personaliseerbaar bericht kun je kandidaten oproepen om het manifest te ondertekenen en een publieke belofte te maken om, als ze verkozen worden, zich in te zetten voor de 8 beleidsrichtlijnen van het manifest. Op de website zal te zien zijn welke kandidaten het manifest onderschrijven.

Het doel van de campagne is ten eerste om aan beleidsmakers te laten merken hoeveel draagvlak er is voor onze zorgen en onze ideeën voor de toekomst. Dus laat je horen en doe mee!

Over Meer Dan Genoeg:

Meer Dan Genoeg is een campagne die in de aanloop naar de verkiezingen van juni 2024 een beroep doet op de Belgische politieke partijen om uit de business as usual te stappen, en de diepgaande politieke veranderingen in gang te zetten die nodig zijn om de ongekende sociale en ecologische uitdagingen van vandaag aan te pakken. De 8 beleidsrichtlijnen van het Meer Dan Genoeg manifest vertrekken vanuit het idee dat er daarvoor geen tekort is aan grondstoffen, arbeidskracht, energie, geld, draagvlak of ideeën. Integendeel, er is meer dan genoeg voor iedereen. We moeten ten eerste de politieke wil en de verbeeldingskracht opbouwen om van koers te durven veranderen, en daar probeert de Meer Dan Genoeg campagne aan bij te dragen.

Het Meer Dan Genoeg manifest wordt ondersteund door ACV-CSC, Greenpeace, Grootouders voor het klimaat, Canopea, Financité, Justice & Paix, Reset.Vlaanderen, Broederlijk Delen, Kaya, Climate Express, CATAPA, European Environmental Bureau, Bond Beter Leefmilieu, FairFin, BAPN, de Transformisten, Muntuit, Furia, Fair Resource Foundation, Boerenforum, Femma, Netwerk Duurzame Mobiliteit, Oikos, Vrede vzw, Oxfam en Happonomy. 

 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Na het invullen van dit formulier ontvangt u van ons nieuwsupdates en informatie over onze activiteiten zonder verdere verplichtingen. U kan zich steeds uitschrijven via een link onderaan elke e-mail die u van ons ontvangt.

FURIA OP FACEBOOK

               Vlaanderen verbeelding werkt vol zwart