Stereotypen

Sociaal-culturele werking rond stereotypen in de steigers

Datum: 23 juli 2021 Categorie: Stereotypen
Sociaal-culturele werking rond stereotypen in de steigers

Sociaal-Culturele werking rond stereotypen staat in de startblokken

En daar hebben we jou voor nodig

Dankzij de goedkeuring van ons nieuwe beleidsplan als sociaal-culturele volwassenenorganisatie, kon Furia twee extra stafleden aanwerven. Net voor de zomer begint, staat het nieuwe team te popelen om officieel het startschot te geven. Zij zullen de komende jaren het sociaal-culturele luik van Furia samen met vrijwillig.st.ers uitbouwen. Op korte termijn zal dat vorm krijgen in een reeks workshops en een publiekscampagne rond stereotypen.

Edith werkt sinds maart 2021 bij Furia als coördinator. Ze zorgt ervoor dat het team goed kan functioneren, de verschillende deelwerkingen goed op mekaar afgestemd zijn en stafleden vlot kunnen samenwerken met vrijwillig.st.ers en omgekeerd.

Aäron is sinds 5 juli aan de slag als sociaal-cultureel en communicatiemedewerker. Als cisman is hij al even zoekende wat zijn rol kan en mag zijn binnen de feministische beweging. En waar zoekt hij beter dan bij Furia? Hij zal instaan voor het werven en opvolgen van vrijwillig.st.ers en de organisatie van werkwinkels, evenementen, campagnes enz. Daarnaast zal hij ook de communicatie verzorgen.

Heb jij een sterke interesse in stereotypen, een passie voor communicatie of gewoon zin om je schouders mee onder dit project te zetten? Laat dan gerust iets weten aan Aäron (0499317504 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Op 26 augustus organiseren we een eerste kennismakingssessie. Je kan je daarvoor alvast inschrijven!

Schrijf je alvast in voor het kennismakingsmoment op 26 augustus, 18u

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contact

Aäron De Fruyt – 0499 31 75 04 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Edith Degraeve – 0479 94 06 50 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees hier het volledige beleidsplan Sociaal Cultureel Werk

FURIA OP SOCIALE MEDIA

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Na het invullen van dit formulier ontvangt u van ons nieuwsupdates en informatie over onze activiteiten zonder verdere verplichtingen. U kan zich steeds uitschrijven via een link onderaan elke e-mail die u van ons ontvangt.

FURIA OP FACEBOOK

               Vlaanderen verbeelding werkt vol zwart