The Art of Organising Hope

The Art of Organising Hope

Datum: 28 september 2016 Categorie: The Art of Organising Hope
The Art of Organising Hope

Vanuit een verlangen om binnen Europa op zoek te gaan naar vertogen en praktijken die alternatieven op de bestaande maatschappelijke orde belichamen, willen een aantal organisaties uit de culturele, academische, media- en vormingssector gedurende de komende 3 jaar postkapitalistische praktijken en vertogen in Europa opsporen, inventariseren en met elkaar in contact brengen. Naar analogie met Ana Cecilia Dinerstein onderzoeken we onder de noemer ‘The Art of Organising Hope’ hoe burgers en organisaties in Europa een alternatief op het neoliberalisme uitbouwen. Wij willen, samen met allerlei organisaties en burgers, een hoopvol en utopisch project realiseren.

Furia werkt in dit platform samen met LABO vzw, Theater Malpertuis, Masereelfonds, NTGent, O LIMPO rio 2016, Vakgroep Conflict-en Ontwikkelingsstudies UGent, Victoria Deluxe, Kunstencentrum Vooruit, Hart boven Hard en DeWereldMorgen.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Na het invullen van dit formulier ontvangt u van ons nieuwsupdates en informatie over onze activiteiten zonder verdere verplichtingen. U kan zich steeds uitschrijven via een link onderaan elke e-mail die u van ons ontvangt.

FURIA OP FACEBOOK

               Vlaanderen verbeelding werkt vol zwart