Word lid

Word lid

Kan je je vinden in onze missie en visie? Je kan bij Furia op verschillende manieren je steentje bijdragen.

Actief Lid

Als actief lid kom je – liefst met wat regelmaat – naar de maandelijkse vergaderingen van Furia. Daar bespreken we de feministische actualiteit, bereiden we de Vrouwendagen en andere activiteiten voor, bekijken we persreacties en standpunten. Kortom, het hele reilen en zeilen van de organisatie komt aan bod. Heb je daar zin in, dan kan je meeschrijven aan teksten, standpunten mee helpen vormen, de Facebookpagina en website helpen stofferen en de aparte Vrouwendagvergaderingen bijwonen.

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met je op om meer informatie te geven en je uit te nodigen om een vergadering bij te wonen.
Let wel: je bent lid van Furia als persoon, je vertegenwoordigt er geen organisatie of andere structuur.

Furia vergadert op de eerste donderdag van de maand (18.00u-21.30u), meestal in Brussel en soms in Gent of Antwerpen.

Steunend lid

Ontbreekt je (voorlopig) de tijd om vergaderingen bij te wonen, dan kan je steunend lid worden. We houden de drempel bewust laag en daarom kun je kiezen voor een bedrag van 10, 25 of 50 euro.

In ruil voor 10 euro ontvang je een lidkaart - een tastbaar bewijs van je feministisch engagement waarmee je meteen ook gratis toegang hebt tot de Vrouwendag van 11 november (je mag natuurlijk altijd alsnog een kaartje kopen om ons extra te steunen). Je krijgt ook regelmatig een overzicht van wat er in feministisch Vlaanderen op de agenda staat.

Voor 25 euro ontvang je daarnaast ook nog een feministische tote-bag en voor 50 euro krijg je dit alles in het dubbel zodat je jouw vriendin, zus, (schoon)moeder, dochter... kan deelgenoot maken van jouw feministische ziel. 

Gift

Ook een eenmalige gift is een zeer welkom duwtje in de rug bij het organiseren van onze activiteiten voor een feministische, solidaire en meer gelijke samenleving.

Je kan je bijdrage als steunend lid of je gift storten op rekeningnummer BE85 0011 3642 3506, telkens met vermelding van ‘steunend lid’ of ‘gift’. Stuur ons een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je gegevens zodat je jouw Furia-lidkaart vlot in de bus krijgt.

FURIA OP SOCIALE MEDIA